Get Adobe Flash player
Meesterteken (of verantwoordelijkheidsteken): 

Mijn meesterteken (of verantwoordelijkheidsteken) is sinds juni 2012 registreerd door Waarborg Holland. Dit teken met de initialen van de goudsmid, mag in een sieraad geslagen worden, zodat dit sieraad altijd als een uniek stuk van de betreffende goudsmid te herkennen is.  Alle door mij gemaakte sieraden zullen, mits dit niet storend voor het ontwerp is, voorzien worden van dit teken.


Vingerafdruk:

In samenwerking met een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in lasergravures, is het mogelijk om vingerafdrukken te laseren in een sieraad. Hieronder vindt u twee voorbeelden. Bij de linker ring is de vingerafdruk aan de buitenzijde aangebracht; bij de rechter juist aan de binnenzijde van de ring. In dit geval betreft het een vingerafdruk van een overleden persoon. Meer voorbeelden hiervan vindt u onder "foto's - herinneringssieraden". Ook in relatieringen, waarbij beiden een vingerafdruk van hun partner dragen, kan dit een erg persoonlijke toevoeging aan een sieraad zijn.

     


Cadeaubonnen:


Op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau, maar is het lastig om zelf een keuze te maken? Geef eens een cadeaubon; deze zijn in elke waarde mogelijk!Nieuw:

Op deze pagina zijn steeds de nieuwste sieraden te bewonderen. Niet alles kan ik laten zien; soms worden sieraden cadeau gegeven. Uiteraard is het sieraad pas hier te zien, nadat dit cadeau gedaan is.

 

armband leer zilver goud armband leer zilver goud
Leren herenarmband met een zilveren kastje, waarop een aangeleverde gouden oorbel gemonteerd is.

Leren herenarmband met een zilveren kastje. In dit kastje zijn 2 aangeleverde gouden oorbellen ingelegd.


hanger zilver goud vingerafdruk as epoxyhars
hangers zilver gravure
Hanger gemaakt uit aangeleverd goud en deels toegevoegd zilver - inclusief vingerafdruk. Aan de achterzijde van het gouden maantje is een bakje gevuld met wat as. De originele vingerafdruk afgedekt met epoxyhars is op de achterzijde van de hanger aangebracht.

Hangers in 1e gehalte zilver - inclusief gravure aan de achterzijde.
Hanger witgoud diamant ring goud zilver diamant
Na het verlies van de ene oorbel, is van de andere deze nieuwe hanger gemaakt met toevoeging van wat witgoud - inclusief diamant.

Ring uit aangeleverd goud waarop deeltjes van een aangeleverde armband gemonteerd zijn - inclusief 1 opnieuw gezette diamant en een nieuwe diamant van 0,07 karaat.
ring zilver diamant as vingerafdruk ring zilver diamant as vingerafdruk
Ring in zilver - inclusief diamant van 0,02 karaat. Aan de binnenzijde van de ring is een bakje gemaakt, gevuld met wat as en is een vingerafdruk gelaserd.


Een bestaande zilveren verlovingsring is voorzien van een extra zilveren accent en diamant van 0,02 karaat. Aan de binnenzijde van de ring is een bakje gemaakt, gevuld met wat as en is een vingerafdruk gelaserd.
ring zilver topaas london blue oorbellen zilver aqua aura
Ring gemaakt uit aangeleverde zilveren sieraden - inclusief 3 topazen in de kleur London Blue. Bij deze ring zijn ook bijpassende oorbellen gemaakt.  Oorbellen gemaakt uit aangeleverde zilveren sieraden - inclusief 2 aangeleverde aqua aura stenen. Bij deze oorbellen is ook een bijpassende ring gemaakt.Contact


Voor meer informatie bel of mail:

tel. 06 - 48299114 / e-mail: info@TSign.nl

En uiteraard is TSign Goudsmederij ook te vinden op Facebook. Voor de laatste nieuwtjes, klik hier!foto Tanja

                                                               

                                                               KvK nummer: 09212598

   TSign Goudsmederij - Molenstraat 22 - 6645 BV Winssen - tel. 06 - 48299114 - e-mail: info@TSign.nl