Get Adobe Flash player
Meesterteken (of verantwoordelijkheidsteken): 

Mijn meesterteken (of verantwoordelijkheidsteken) is sinds juni 2012 registreerd door Waarborg Holland. Dit teken met de initialen van de goudsmid, mag in een sieraad geslagen worden, zodat dit sieraad altijd als een uniek stuk van de betreffende goudsmid te herkennen is.  Alle door mij gemaakte sieraden zullen, mits dit niet storend voor het ontwerp is, voorzien worden van dit teken.


Vingerafdruk:

In samenwerking met een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in lasergravures, is het mogelijk om vingerafdrukken te laseren in een sieraad. Hieronder vindt u twee voorbeelden. Bij de linker ring is de vingerafdruk aan de buitenzijde aangebracht; bij de rechter juist aan de binnenzijde van de ring. In dit geval betreft het een vingerafdruk van een overleden persoon. Meer voorbeelden hiervan vindt u onder "foto's - herinneringssieraden". Ook in relatieringen, waarbij beiden een vingerafdruk van hun partner dragen, kan dit een erg persoonlijke toevoeging aan een sieraad zijn.

     


Cadeaubonnen:


Op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau, maar is het lastig om zelf een keuze te maken? Geef eens een cadeaubon; deze zijn in elke waarde mogelijk!Nieuw:

Op deze pagina zijn steeds de nieuwste sieraden te bewonderen. Niet alles kan ik laten zien; soms worden sieraden cadeau gegeven. Uiteraard is het sieraad pas hier te zien, nadat dit cadeau gedaan is.

 

ring witgoud ring goud diamant
Aanschuifring gemaakt uit aangeleverd witgoud.

Een bestaande ring is opgeknapt en voorzien van een diamant van 0,12 karaat.

hanger zilver goud vingerafdruk as epoxyhars
hangers zilver gravure
Hanger gemaakt uit aangeleverd goud en deels toegevoegd zilver - inclusief vingerafdruk. Aan de achterzijde van het gouden maantje is een bakje gevuld met wat as. De originele vingerafdruk afgedekt met epoxyhars is op de achterzijde van de hanger aangebracht.

Hangers in 1e gehalte zilver - inclusief gravure aan de achterzijde.
ring zilver diamant as vingerafdruk ring goud granaat
Ring in zilver - inclusief diamant van 0,04 karaat. Aan de binnenzijde van de ring is een bakje gevuld met wat as gemaakt en een vingerafdruk gelaserd.

Symbolische ring gemaakt uit aangeleverde gouden sieraden - inclusief opnieuw gezette granaat.
armband zilver diamant ring goud diamanten
Armband in zilver, passend bij eerder gemaakte ring - inclusief diamant van 0,01 karaat.


Ring met een symbolische betekenis, gemaakt uit aangeleverde gouden sieraden - inclusief 1 bestaande en 1 nieuwe diamant van 0,03 karaat.
ring witgoud vingerafdruk hanger zilver goud vingerafdruk
Ring in 14 karaats witgoud - inclusief vingerafdruk.  Hanger in zilver met een accent uit aangeleverd goud - inclusief vingerafdruk.Contact


Voor meer informatie bel of mail:

tel. 06 - 48299114 / e-mail: info@TSign.nl

En uiteraard is TSign Goudsmederij ook te vinden op Facebook. Voor de laatste nieuwtjes, klik hier!foto Tanja

                                                               

                                                               KvK nummer: 09212598

   TSign Goudsmederij - Molenstraat 22 - 6645 BV Winssen - tel. 06 - 48299114 - e-mail: info@TSign.nl